Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Τι είναι η κρυσταλλοθεραπεία

Όταν φοράτε ένα αγαπημένο κόσμημα, όταν κάνετε αμμόλουτρα, όταν περπατάτε ξυπόλυτοι πάνω στα βραχάκια, όταν παίζετε πεντόβολα η κομπολόι, όταν κάνετε θεραπεία με Laser, θυμηθείτε ότι κάνετε κρυσταλλοθεραπεία.

 

Η Κρυσταλλοθεραπεία εφαρμόζεται με την τοποθέτηση πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στο σώμα και γύρω από αυτό με συγκεκριμένη τεχνική και πρόθεση.

Είναι μία αρχαία εναλλακτική, συμπληρωματική και αποτελεσματική τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου, τον καθαρισμό της αύρας και την αποδέσμευση του ατόμου από καταπιεσμένες εμπειρίες καθώς συμβάλλει στην ενδυνάμωση της σκέψης και της αυτοπεποίθησης με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ψυχική του διάθεση μεταδίδοντας γαλήνη και ηρεμία.

 

Χρησιμοποιεί διάφορες πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, φυσικά υλικά όπως διάφορα είδη ξύλου και ορυκτά, τα οποία ανάλογα με το είδος, τις φυσικές ιδιότητες, το σχήμα, τη λάμψη, το χρώμα, τη δομή και τη χημική σύνθεση τους, μεταφέρουν την ευεργετική ενέργειά τους στον άνθρωπο.

Οι μαγευτικές ιδιότητες των λίθων και η ευεργετική τους δύναμη βασίζονται, στη Φυσική, τη Χημεία και τη Γεωμετρία :

Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπουν οι λίθοι όταν τοποθετούνται στο κατάλληλο σημείο του σώματος και με τον κατάλληλο συνδυασμό μεταξύ τους περνά μέσα από τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που υπάρχουν στα υγρά του σώματος ενεργοποιώντας τις φυσικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Οι κρύσταλλοι όπως και όλα τα έμβια όντα και τα φυτά αποτελούνται από τα ίδια ατομικά στοιχεία της ύλης και υπάγονται στους σταθερούς νόμους της φύσης.

Οι κρύσταλλοι, (και όλα τα σώματα συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) έχουν ήπιο βαθμό δονήσεων και παράγουν συχνότητες ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα, τα συστατικά και το χρώμα.

Αυτές οι αρμονικές ταλαντώσεις ενεργοποιούν γύρω από τα σώματα διάφορα πεδία ηλεκτρομαγνητικής και ηλεκτρικής φύσης (αύρα) και ενεργοποιούν κάποια πεδία.

Κάθε λίθος είναι συντονισμένος με μια ιδιαίτερη ακτίνα και υπηρετεί συγκεκριμένη λειτουργία και σκοπό. Τέλος η Κρυσταλλοθεραπεία συνδυάζεται αποτελεσματικά με μασάζ, Αρωματοθεραπεία, Μουσικοθεραπεία, ηχομασαζ και Ρέϊκι.

 

Οι μεγάλοι δάσκαλοι της γιόγκα στην Ινδία, εδώ και χιλιάδες χρόνια διδάσκουν ότι όταν τα διάφορα ενεργειακά σώματα* που περιβάλλουν τον άνθρωπο, είναι ευθυγραμμισμένα σε αρμονική σχέση μεταξύ τους, όταν οι μεσημβρινοί** της ενέργειας μεταδίδουν την ενέργεια στο σώμα χωρίς εμπόδια και όταν τα chakras*** είναι αφυπνισμένα σωστά, χωρίς παραπανίσια αλλά ούτε και λιγότερη ροή της ενέργειας, τότε οποιαδήποτε σωματική, ψυχική η πνευματική δυσαρμονία είναι πάρα πολύ δύσκολο να εισχωρήσει στον άνθρωπο.

Η αρρώστια, σε κάθε περίπτωση, εμφανίζεται πρώτα στην αύρα, στα αιθερικά σώματα, με τη μορφή της αλλαγής του χρώματος, πράγμα που γίνεται εμφανές και στη φωτογραφία Kyrlian.

Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, προειδοποιεί τον άνθρωπο για να αλλάξει τρόπο ζωής. Μερικοί πιστεύουν ότι, ο άνθρωπος μόνος του αποφασίζει (με τη σκέψη) να καλέσει την αρρώστια (συμπεριλαμβανομένου και του στρες) μέσα του, όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο και απίστευτο.

 


*Τα ενεργειακά σώματα είναι τέσσερα και μεταφέρουν το ένα στο άλλο μια δημιουργική ενέργεια: Το αιθερικό σώμα, το συναισθηματικό σώμα (αστρικό), το νοητικό σώμα και το πνευματικό σώμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρώτο σώμα που είναι το φυσικό (υλικό).

 

**Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική φιλοσοφία, η ενέργεια του ανθρώπινου σώματος κινείται μέσα τους 14 πρωτεύοντες μεσημβρινούς (κανάλια). Από αυτούς, οι 12 έρχονται σε άμεση σχέση με τα 12 όργανα του ανθρώπου.

Όργανα και μεσημβρινοί σχετίζονται με τις δυνάμεις γιν - γιανκ και το νόμο των πέντε στοιχείων της φύσης, που είναι το ξύλο η φωτιά, η γη, το μέταλλο και το νερό .

 

***Τσάκρα σημαίνει τροχός δηλαδή κάτι που περιστρέφεται σαν τροχός. Είναι η κοιμισμένη δύναμη σε κάθε άνθρωπο. Είναι κέντρα ενέργειας, αντίληψης, αφομοίωσης και μεταφοράς ζωτικής ενέργειας και βρίσκονται πάνω στο ανθρώπινο σώμα σε συγκεκριμένα σημεία.


Βενετία Σίμου

Αισθητικός

Εναλλακτικές εφαρμογές

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS