Блог http://webekm.com/ и още нещо.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

 

Γερνάμε γιατί ζούμε και η ζωή μας δίνει ενέργεια. Όταν αυτή η ενέργεια διαταραχθεί τότε το σώμα αντιδρά και τέτοιοι τρόποι αντίδρασης μεταξύ άλλων είναι και τα αισθητικά προβλήματα που παρουσιάζονται στο δέρμα και στο σώμα μας με την μορφή ρυτίδων, δυσχρωμιών, λιπαρότητας, ακμής, χαλάρωσης, αφυδάτωσης αλλά και κυτταρίτιδας τοπικού πάχους, κακού κυκλοφορικού κ.λ.π.

Η Piroche στηριζόμενη σε μελέτες που αφορούν στην αρχαία Κινεζική Φιλοσοφία, στο νόμο των πέντε στοιχείων και στην ενεργειακή ισορροπία και αρμονία του γιν και του γιανκ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ενεργειακή ισορροπία του σώματος μας έχει άμεση σχέση με την εξωτερική εμφάνιση, τη λάμψη την ομορφιά και γενικότερα την ευεξία και την ζωτικότητά μας. Εξαιρετική γνώστης της μοναδικότητας του κάθε ατόμου διαμόρφωσε μία πρωτοποριακή για την εποχή της, για σήμερα αλλά και για το μέλλον μέθοδο πρόληψης και αντιμετώπισης των αισθητικών προβλημάτων που εμφανίζονται στον άνθρωπο.

Έτσι, όταν ξεκινάτε μία θεραπεία με τη μέθοδο Piroche, ξεκινάτε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της εξωτερικής αλλά και της εσωτερικής σας ομορφιάς. Θα απολαμβάνετε συνέχεια και με όλες σας τις αισθήσεις από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες χαλαρωτικές αλλά συγχρόνως θεραπευτικές και τονωτικές χειρομαλάξεις, στο πρόσωπο, στο σώμα, στα πέλματα, στα χέρια αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής, εντοπίζοντας τους μεσημβρινούς οι οποίοι αποτελούν ένα δίκτυο αγωγών, προκειμένου να ξεμπλοκάρει και να ελευθερωθεί η ενέργεια και να αποκατασταθεί η καλή λειτουργία του οργανισμού σας. Πολύτιμα αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και φύκια επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια, σε ειδικό συνδυασμό προσωπικά και αποκλειστικά για σας ενισχύουν το αποτέλεσμα και έτσι το δέρμα σας θα αποκατασταθεί και θα αποκτήσει απαλότητα, ευλυγισία και θα ακτινοβολεί από υγεία.

Καθώς θα χαλαρώνετε, η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμογή θα ενισχυθεί με ειδικές βεντούζες και ήπια ηλεκτροδιέγερση σε ειδικά βελονιστικά σημεία (χωρίς βελόνες) και με εξειδικευμένη λεμφική παροχέτευση που στηρίζεται στις αρχές της αρωματοθεραπείας. Με τη βιοενεργειακή μέθοδο Piroche τα αποτελέσματα είναι ορατά και αισθητά από την πρώτη κιόλας θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε:

• Μείωση των ρυτίδων

• Ρύθμιση της λιπαρότητας

• Σύσφιξη προσώπου

• Απώλεια βάρους

• Θεαματική μείωση πόντων

• Bελτίωση της κυτταρίτιδας

• Eνεργοποίηση του τριχωτού του κεφαλιού για πιο υγιή, πλούσια και λαμπερά μαλλιά

• Kαταπολέμηση του στρες και της αϋπνίας

Ο ειδικά εκπαιδευμένος επαγγελματίας αισθητικός μετά από μία προσεκτική παρατήρηση - διάγνωση θα σας προσφέρει την πληροφόρηση που θα χρειαστείτε έτσι ώστε η επόμενη επίσκεψη στο ινστιτούτο αισθητικής να είναι για σας το ξεκίνημα του συναρπαστικού ταξιδιού στην ομορφιά.

 

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Υπάρχουν πέντε τυπολογίες που η κάθε μία χαρακτηρίζεται από κάποιο χρώμα και συνδέεται με ένα στοιχείο.

Κατ' αρχάς, ο πράσινος τύπος αντιπροσωπεύεται από το στοιχείο του ξύλου, άτομο λεπτοκαμωμένο και μυώδες, του οποίου οι δυσλειτουργίες εντοπίζονται κυρίως στο συκώτι.

Στη συνέχεια, ο κόκκινος τύπος που συνδέεται με τη φωτιά. Είναι εύρωστος και τετραγωνισμένος, με ευαισθησία στο κυκλοφορικό του σύστημα.

Όσον αφορά τον κίτρινο τύπο, με στοιχείο τη γη, η φυσική του κατάσταση είναι εξισορροπημένη με αδύνατα σημεία του το στομάχι και το πάνγρεας.

Ο λευκός, με το μέταλλο ως στοιχείο του, έχει ευαισθησία στο εσωτερικό του σώματός του. Έχει προβλήματα με τη λέμφο και την κατακράτηση υγρών. Τα ευαίσθητα όργανά του είναι συχνά το παχύ έντερο και οι πνεύμονες.

Τέλος, ο γκρίζος τύπος, συνδεδεμένος με το στοιχείο του νερού, είναι λεπτός, λίγο μυώδης και οι δυσλειτουργίες του επικεντρώνονται στις εσωτερικές κύστες και τα νεφρά. Χαρακτηριστικές είναι οι βαθιές σακούλες κάτω από τα μάτια.

 

Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Κάθε άτομο φέρει γενετικά μέσα του ένα μεγάλο δυναμικό υγείας και ομορφιάς. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε στη ρίζα τους τις ενεργειακές δυσλειτουργίες. Για έναν ειδικό δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει αυτές τις δυσλειτουργίες κι αυτό γιατί αποτυπώνονται στο πρόσωπο και στο σώμα μας.

Κάθε άτομο φέρει γενετικά μέσα του ένα μεγάλο δυναμικό υγείας και ομορφιάς. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε στη ρίζα τους τις ενεργειακές δυσλειτουργίες. Για έναν ειδικό δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει αυτές τις δυσλειτουργίες κι αυτό γιατί αποτυπώνονται στο πρόσωπο και στο σώμα μας.

 

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το δέρμα μας προσπαθεί να μας ειδοποιήσει για τις ασθένειες των εσωτερικών οργάνων και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε που να επέμβουμε μέσω μικρών ή μεγαλύτερων αντιαισθητικών εκδηλώσεων και άλλων προβλημάτων (ρυτίδες, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, ξηροδερμία, ακμή, τοπικό πάχος, τριχόπτωση, ευριαγγείες, δυσχρωμίες).

Κόκκινη ζώνη: Αντιστοιχεί στο λεπτό έντερο, την καρδιά και τα γεννητικά όργανα της γυναίκας (πηγούνι). Η ενεργειακή αλλαγή εκδηλώνεται με τον κοκκινωπό χρωματισμό του δέρματος, για παράδειγμα στο μέτωπο ή με το φούσκωμα του τόξου κάτω από τα φρύδια. Προσοχή, όμως, εάν η ζώνη γύρω από τα μάτια είναι χλωμή και συνδυάζεται με εφίδρωση στο άνω χείλος, μπορεί να σημαίνει προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος.

 

 

 

Κίτρινη ζώνη: Αντιπροσωπεύει το στομάχι και το πάγκρεας. Εάν υπάρχει συμφόρηση σ' αυτή την περιοχή μετά το γεύμα, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ισορροπία σ' αυτά τα όργανα, συνοδευόμενη από την αργή πέψη, γαστρίτιδες και αεροφαγία. Ο κίνδυνος εκδηλώνεται με αρθρίτιδες και οστεοαρθρίτιδες.

Πράσινη ζώνη: Είναι η ζώνη του συκωτιού. Ξηρότητα και σκουρόχρωμες κηλίδες σε αυτά τα σημεία, σημαίνουν άσχημη ενεργειακή λειτουργία του. Χαρακτηριστικοί είναι οι πονοκέφαλοι που ξεκινούν από τους κροτάφους και φτάνουν μέχρι το σβέρκο.

Λευκή ζώνη: Προβλήματα στο παχύ έντερο εάν η ζώνη κοντά στη μύτη είναι πρησμένη και στους πνεύμονες εάν παρουσιαστεί μια βαθιά γραμμή παράλληλη με τη μύτη που ξεκινά από τα μήλα.

Γκρίζα ζώνη: Γύρω από τα μάτια προβάλλεται η λειτουργία των φλεβών. Μάτια πρησμένα, με σακούλες είναι τα τυπικά σημάδια συσσώρευσης τοξινών και δυσκολιών στην απέκκριση, Μάτια θαμπά είναι ένδειξη κόπωσης και εξάντλησης.

Τα πιο σημαντικά ενεργειακά σημεία, οι βαλβίδες είναι μικρές ζώνες όπου συγκεντρώνεται η ενέργεια των οργάνων.

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS