Περιποιηση Προσωπου

HYDRADERMIE DOUBLE IONISATION

ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ

Για να αποκτήσετε ένα δέρμα με άνεση, ευλυγισία και περισσότερη λάμψη, η ιδανική θεραπεία είναι η Hydradermie με το Sérum Gel Nutrition. Το πρόγραμμα θρέψης αποκαθιστά τα μειωμένα επίπεδα λιπιδίων και χαρίζει θρέψη και άνεση.

HYDRADERMIE ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ & ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

Για να αποκτήσετε μια καθαρή επιδερμίδα, χωρίς πανάδες, 

Ραδιοσυχνοτητες R.F.

Πρόκειται για μια μέθοδο συμβατή με κάθε τύπο δέρματος.

Η αποτελεσματικότητα της ραδιοσυχνότητας επιτρέπει την δραστηριοποίηση των κυττάρων για την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.

Αρωματοθεραπεια προσωπου, λαιμου, ντεκολτε

Τα αιθέρια έλαια μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε τη θεραπεία ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του δέρματος

Θεραπεια για την περιοχη των ματιων

Η θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ εφαρμόζεται ειδική μεθοδολογία και σειρά ενεργών συστατικών που μειώνουν τις σακούλες, τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους.

HYDRADERMIE LIFT

ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ LIFTING ΜΕΣΩ ΜΥΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ

Δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα lifting, μέσω της διέγερσης των μυών του προσώπου. 

HYDRADERMIE DELUXE

Ολοκληρωμένη θεραπεία διπλού ιονισμού για πιο γρήγορη, πιο βαθιά και πιο δραστική διείσδυση ενεργών συστατικών στο μεσόδερμα που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και οξυγόνωση στο δέρμα

Καθαρισμος προσωπου

Σύννεφο ευχάριστου ατμού, γαλάκτωμα, πήλινγκ, εξαγωγή σμήγματος. Λεμφικό μασάζ προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, μάσκα προσώπου λαιμού, υδατική κρέμα. Ιδανική αγωγή για το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα και πιθανώς συνοδεύεται από ακμή,

Λεμφοβιοενεργειακο μασαζ προσωπου, λαιμου, ντεκολτε

Εξειδικευμένο Κινέζικο μασάζ αρωματοθεραπείας. Γίνεται με χειρομαλάξεις πάνω στα ενεργειακά κανάλια των μεσημβρινών, που υποστηρίζονται δυναμικά από ειδική συσκευή από γυάλινα βεντουζάκια.

Dermabration Μικροαποξεση με κρυσταλλους

Το Dermabration έχει βαθιά δράση που βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κατεστραμμένων κυττάρων (τεχνική δερμολείανσης), σμήγματος και ακαθαρσιών.